bars rotate

Anesthesiemedewerker in opleiding

In de operatiekamer werken de leden van het operatieteam nauw met elkaar samen. Als anesthesiemedewerker ondersteun je de anesthesioloog bij het toedienen van een plaatselijke of bij algehele anesthesie. Daarnaast ondersteun je bij de bewaking van de patiënt tijdens de operatie. Je verricht medisch ondersteunende werkzaamheden onder verantwoordelijkheid van een anesthesioloog. Dit doe je op grond van je eigen deskundigheid. Je bent stressbestendig en gaat nauwkeurig te werk. Buiten de muren van de operatiekamer ben je ook lid van het reanimatieteam.

Ben jij niet snel in ademnood, wil je graag werken in de operatiekamer en neem jij je verantwoordelijkheden? Bekijk dan de vacature in het LUMC met startmoment september 2020.   
 

Solliciteren?
Je kunt niet zo maar met de opleiding tot anesthesiemedewerker beginnen. Dit kan alleen als je in dienst bent van een ziekenhuis. Daarom moet je eerst solliciteren en aangenomen worden. 

Solliciteren in het LUMC kan met onderstaand formulier:
Sollicitatieformulier startmoment september 2020 (Deze link sluit op 1 mei 2020)

Ben je aangenomen? Dan meld je je aan voor de opleiding.© 2015 - 2020 Leids Universitair Medisch Centrum | Algemene Voorwaarden