bars rotate

Ben je werkzaam in de zorg en wil je meer verdieping in jouw vakgebied? Voor diverse beroepsbeoefenaren in de zorg bieden we nascholingen aan. Ook kun je bij ons terecht voor scholingen op maat.
In verband met de coronamaatregelen hebben we verschillende nascholingen aangepast en worden momenteel online aangeboden.  
 

 • Voorbehouden handelingen

  Ben jij bevoegd om voorbehouden handelingen te doen? Om als zorgprofessional bevoegd te worden, te zijn en te blijven doe je de theorietoets. Bekwaam word je daarna door de praktijk op de afdeling te doen. Educatie Zorgsector organiseert wekelijks toetsmomenten voor de theorie.
  Naast de praktijk op de afdeling heb je ook de mogelijkheid tot oefenen en toetsen van de praktijk in het Skillslab. Daarnaast verzorgen wij ook maatwerk voor interne en externe partijen.
  Bekijk in de agenda de startdata.
 • Nascholingen

  Ben je werkzaam in de zorg en wil je meer verdieping in jouw vakgebied? Voor diverse beroepsbeoefenaren in de zorg biedt Educatie Zorgsector nascholingen aan. Ook kun je bij ons terecht voor scholingen op maat.
  Kijk voor meer informatie bij Nascholingen
 • Reanimatietrainingen

  Weet jij hoeveel mensen er per week een hartstilstand krijgen buiten het ziekenhuis? Dat zijn er meer dan 300!
  Reden genoeg om je reanimatieskills op orde te hebben én te houden.
  Educatie Zorgsector organiseert wekelijks reanimatietrainingen in het daarvoor speciaal ingerichte lokaal. Het Leids Universitair Medisch Centrum is geaccrediteerd door de Nederlandse Reanimatie Raad. Voor externe partijen is maatwerk mogelijk.
  In onze agenda vind je de data.
 • Rekentoetsen

  Heb jij de rekentoets voor verpleegkundigen al gemaakt? Druppelsnelheden, oplossingen  en hoeveelheden zijn termen die veel voorkomen tijdens deze toets. De rekentoets is een verplicht onderdeel van de verpleegkundige vervolgopleidingen en een must voor iedere verpleegkundige.
  Maandelijks organiseert Educatie Zorgsector twee toetsmomenten.
  In de agenda vind je onze data en tijden.
 • Losse modules

  Ben je gediplomeerd verpleegkundige en wil je je meer verdiepen in jouw vakgebied? Bij Educatie Zorgsector kun je verschillende losse modules uit onze verpleegkundige vervolgopleidingen volgen.
  Kijk voor meer informatie bij Losse modules.

© 2015 - 2021 Leids Universitair Medisch Centrum | Algemene Voorwaarden